Meny Stäng

Kom ned i pris när du ska köpa ett trädgårdsbord – Tips

Trädgårdsbord är otroligt praktiska och användbara, och härliga att sitta vid under sommaren. Trots detta är det ganska sällsynt att man har dem som favoritmöbel, så att säga, vilket gör att de flesta helst spenderar minimalt av sin inredningsbudget på dessa bord. Om du också helst skulle vilja skaffa ett så billigt trädgårdsbord som möjligt kommer här några tips som vi tror kan hjälpa dig att få ned kostnaden på trädgårdsbordet:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av trädgårdsbord

Handla i lågprisbutiker

Många lågprisbutiker som säljer möbler, inredning och trädgårdsmöbler har förstås vissa trädgårdsbord i sortimentet, och lyckas du hitta det du söker hos dem, kommer du förstås billigare undan än om du handlar i en sk. ”fullprisbutik”. Så besök alla lågprisbutiker du kommer på, på din ort helt enkelt!

Överväg begagnat

Kan man tänka sig begagnat kan man också komma billigare undan. Idag är det dessutom lättare än någonsin förr att hitta begagnade varor av olika slag, inklusive trädgårdsmöbler, som just trädgårdsbord. Det finns nämligen massvis av annonsmarknader och annonstorg på nätet, där var och en kan lägga ut sina annonser för det man vill sälja, och vill man köpa något, kan man avgränsa vilka annonser som visas geografiskt, då de flesta köpare inte vill resa allt för långt bort för att köpa något. Så kolla upp annonsmarknaderna på nätet, för att se om du kan hitta en passande, begagnad variant där, helt enkelt!

Shoppa online

På nätet hittar du även massvis med olika nätbutiker som säljer helt nya trädgårdsmöbler och trädgårdsbord. Dessa är ett bra alternativ för dig som antingen inte lyckas hitta en bra, begagnad variant, eller som inte kan tänka dig begagnat, men ändå vill komma billigare undan. Nätbutikernas priser är nämligen alltid mer förmånliga än de vanliga butikernas, så handlar du av dem, kommer du att komma billigare undan.